Sarajevska policija: Potjernice za osam osoba od početka godine

Vijesti 21. maj 201909:23 > 09:41
Anadolija/Ilustracija

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo na svojim zvaničnim stranicama između ostalih, nudi informacije o osobama za kojima se raspisane potjernice.

Posljednja od ukupno osam potjernica od početka 2019. godine, raspisana je za Goranom Pehlićem zbog teške krađe. Prethodno je Općinski sud u Zavidovićima, potjernicu raspisao za Harisom Bajrovićem koji se traži zbog krađe.

Na ovoj listi MUP-a KS za 2019. godinu, nalaze se još Tarik Tanović zbog nasilničkog ponašanja kao i Benjamin Mednolučanin zbog istog krivičnog djela te Husein Ormanović (teška tjelesna povreda), Armin Zornić (izazivanje opće opasnosti), Adi Đelkić (prevara u pokušaju) i Muzafer Đip zbog teške krađe.

Iz MUP-a KS napominju da građani u slučaju da o navedenim osobama imaju bilo kakve informacije, treba javiti na broj telefona 112 ili u najbližu policijsku stanicu.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad