Mićo Mićić kandidat za predsjednika SDS-a

Vijesti 21. maj 201910:01 > 10:04
Srna

Gradski odbor SDS-a Bijeljina odlučio je da Mićo Mićić bude kandidat za predsjednika stranke na nivou Republike Srpske, saopšteno je iz bijeljinskog SDS-a.

Predsjednik bijeljinskog Gradskog odbora SDS-a Mićo Mićić je, nakon usvajanja prijedloga o njegovoj kandidaturi na sinoćnjoj proširenoj sjednici Gradskog odbora, ocijenio da se stranka nalazi u veoma ozbiljnoj i teškoj situaciji, ali da je za SDS najbolje da ima samo jednog kandidata za predsjednika.

Spreman sam da, zajedno sa Gradskim odborom Bijeljina, radim na jedinstvu stranke i da podržim kandidata koji će dobiti podršku za novu viziju pobjedničkog SDS-a i za program rada čiji je prvi cilj obnova i razvoj Republike Srpske i SDS-a, a ne podjele koje vode daljem urušavanju ugleda i snage stranke”, izjavio je Mićić.

On je naglasio da je Republici Srpskoj potreban snažan i odgovoran SDS, kao najsnažniji korektiv i alternativa vlasti koji će, zahvaljujući tome, ubjedljivo pobijediti na lokalnim izborima 2020, a 2022. godine preuzeti odgovornost za oporavak i razvoj Republike Srpske.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad