Dragan Mektić, Adisa Omerbegović – Arapović, Damir Mašić i Bajaga u Danu uživo

Vijesti 21. maj 201912:01 > 12:05
N1

U Danu uživo danas gledajte:

Nakon sjednice Vijeća ministara BiH koja tematizira problem sa migrantima u BiH, naš gost je ministar sigurnosti Dragan Mektić. Formiranje vlasti, rad pravosuđa, nove koalicije i opozicija u RS, također su naše današnje teme.

O odluci SBB-a da ide u vlast sa SDA na federalnom i državnom nivou, očekivanjima i konsekvencama za Dan uživo govori potpredsjednica stranke Adisa Omerbegović – Arapović.

Naš gost danas je i Damir Mašić, predsjednik Kantonalnog odbora SDP-a. Razgovaramo o isključenjima iz SDP-a, optužbama da rukovodstvo stranke ne misli na državu, nego isključivo na vlastiti interes, poziciji SDP-a u Tuzlanskom kantonu i posljedicama novonastalih koaliranja na rad i opstanak Vlade Kantona Sarajevo.

Legendarni muzičar Momčilo Bajagić Bajaga jedan je od izvođača koji će nastupiti na muzičkom festivalu u Sarajevu, koji počinje 26. jula. Ovaj nastup povod je za razgovor u današnjem izdanju Dana uživo.

Društvene mreže sa nama komentira grafički dizajner i kreativni direktor agencije BBDO Almir Kurt Kugla.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Burdžović.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad