Za nestalim Žarkom Pećićem traga policija, mještani i lovci iz Dervente

Vijesti 21. maj 201915:23 > 15:25
Fena

Policija u Derventi preduzima sve potrebne mjere i radnje s ciljem pronalaska Žarka Pećića (1943.) iz te općine, čiji je nestanak prijavljen 19. maja u noćnim satima.

U potragu su, osim policijskih službenika, uključeni i mještani, kao i pripadnici lovačkog udruženja iz Dervente čiji je Pećić član, potvrđeno je danas iz Policijske uprave Doboj.

Po izjavi člana porodice, Pećić je posljednji put viđen 18. maja u večernjim satima. Visine je oko 180 cm, a u vrijeme odlaska od kuće, u lov, na sebi je imao šarene maskirne hlače, zelenu platnenu jaknu, te crne plitke cipele.

O navedenoj prijavi i prikupljenim saznanjima obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji u cilju pronalaska nestalog.

Iz policije su pozvali građane, da ukoliko imaju bilo kakva saznanja o osobi za kojom se traga, da obavijeste najbližu policijsku stanicu pozivom na besplatan telefonski broj 122.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad