Milorad Dodik ekskluzivni gost N1

Vijesti 22. maj 201912:03 > 12:06
N1

Dan uživo i danas u 16 sati u programu N1; ovo su teme i gosti:

– Ekskluzivno za Dan uživo o aktualnim temama govori predsjedavjući Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik. Zašto se stalo sa formiranjem vlasti, što misli o prijavi koju je protiv njega podnio Željko Komšić, hoće li SNSD pristati na Aktivaciju godišnjeg nacionalnog programa, sve su to teme o kojima Dodik govori za N1.

– Voljom drugova iz Sarajeva SDP u Tuzli je gurnut u oporbu, poručio predsjednik SDP-a Tuzlanskog kantona Enver Bijedić. O stanju u stranci, isključenjima te izborima za predsjednika stranke govoriće za Dan uživo

– Na današnji dan, 22. svibnja 1992. godine Bosna i Hercegovina je primljena u Ujedinjene narode, a zastava Republike BiH, sa ljiljanima zavijorila se na East Riveru. O značaju ovog datuma , gdje smo 27 godina kasnije, ptamo novinara Erola Avdovića, s nama je uživo iz New Yorka.

– Večeras će u Mostaru biti održana manifestacija ”Večernjakov pečat 2019.” Izbor najličnosti godine u izboru uredništva i čitatelja ”Večernjeg lista”, izdanja za BiH. Uživo smo u Mostaru, naša gošća, Valetnina Rupčić, urednica Večernjeg lista.

– “Krenimo nekamo” novi je singl pjevačice Natali Dizdar. O glazbi, karijeri , nastupima govoriće iz Zagreba. Natali je naša današja glazbrena gošća.

Zvonko Komšić je s vama do 18:30.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad