Abdulah Sidran, Rasim Ibrahimagić i Vlatko Glavaš sutra u Novom danu

Vijesti 24. maj 201913:51 > 26. maj 2019 19:45
N1

U Novom danu sutra gledajte:

O susretu sa Macronom, boravku u Parizu na sesiji B.A. Levija i deklaraciji 30 evropskih intelektualaca, domaćoj političkoj sceni, kulturi, u ponedjeljak za Novi dan govori Abdulah Sidran.

Oko 500 miliona ljudi iz 28 članica Evropske unije večeras je izabralo nove predstavnike u Evropskom parlamentu. 28 zemalja, više od 500 miliona građana. Novoizabrani europarlamentarci, njih 751, će već u ponedjeljak početi razgovore o formiranju parlamentarnih grupa. Izbore komentariše Rasim Ibrahimagić, koordinator Inicijative za monitoring EU integracija BiH.

Održan je Konges SDP-a BiH. Još čekamo na vlast u našoj zemlji. Ša možemo očekivati od vlasti i kada bude formirana? Kada smo spremi za EU? O politici sutra u Novom danu sa Amirom Sužnjem, urednikom BH Radija 1.

O “Kristalnih 11” u bh. fudbalu, Premijer ligi BiH, FK Sarajevo, povratku Veleža u Premijer ligu, reprezentaciji BiH, općenito fudbalu, sutra za Novi dan govori Vlatko Glavaš.

Šesti “Festival glumca BiH” počeo je 23. aprila i trajaće do 28. juna. Promocije knjiga, pozorišna ostvarenja, prateći off sadržaji, priznanja najboljima, izložbe, podrška mladima u ovoj umjetnosti sadržaji su na raspolaganju posjetiteljima Festivala koji se tradicionalno održava u Konjicu. Sa nama Benjamin Mušinović, direktor festivala.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad