Komšić uputio telegram saučešća povodom smrti mladog košarkaša Forcana

Vijesti 26. maj 201918:19 > 18:22
N1

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je telegram saučešća porodici Forcan, povodom smrti njihovog šesnaestogodišnjeg sina Srećka, mladog košarkaša kadetskog tima Igokea, te mlađe selekcije BiH i Srbije.

“S velikom tugom sam primio vijest o preranoj smrti vašeg sina Srećka. Kao roditelj, duboko se suosjećam sa vama i vašim nenadoknadivim gubitkom. Vi, vaše porodice i prijatelji primite izraze mog najdubljeg saučešća. Srećko će zauvijek ostati u našim srcima i mislima, a pamtit ćemo ga po vedrom dječačkom duhu, velikom talentu i igri. Iskreno saučešće upućujem i njegovim trenerima, mladim saigračima i prijateljima”, navodi se u telegramu saučešća.

VEZANE VIJESTI

Forcan je preminuo danas od posljedica saobraćajne nesreće 19. maja. Borio se danima sa teškom zdravstvenom situacijom nakon saobraćajne nesreće, u kojoj je stradao vozeći bicikl.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad