Dodik: Srećko Forcan je bio veliki borac na terenu

Vijesti 26. maj 201920:49 > 20:53
N1

Predsjedavajućo Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici Srećka Forcana, juniora Košarkaškog kluba "Igokea", koji je preminuo danas od posljedica teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći prije sedam dana.

“Sa dubokim žaljenjem i neizmjernom tugom primio sam vijest o smrti vašeg sina, mladog košarkaša kluba ‘Igokea’ Srećka Forcana pred kojim je bila velika i blistava karijera. Bio je veliki borac na terenu, ali je, nažalost, izgubio bitku za život. Uspomena na njega ostaće zauvijek sačuvana u vašim srcima, kluba u kojem je ostvarivao velike rezulatet, ali i za sve nas koje je njegova smrt veoma potresla”, naglasio je Dodik.

Dodik je istakao da je tragična smrt Srećka Forcana nenadoknadiv gubitak za njegovu porodicu, klub “Igokea” i za sport uopšte, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Srećka Forcana je 19. maja, dok je vozio bicikl u Laktašima, udario automobil i tom prilikom je zadobio teške povrede glave i grudnog koša. Nakon toga je primljen u Univerzitetski klinički centar Banjaluka, gdje se nalazio u komi. Šesnaestogodišnji Srećko Forcan nastupao je za kadetski tim “Igokee”, kao i mlađe selekcije BiH i Srbije.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad