Meddžida Kreso, Jasmin Salkić, Elvir Bucalo i Pavle Pavlović u Danu uživo

Vijesti 27. maj 201913:04 > 13:07
N1

U Danu uživo danas gledajte:

Nastavlja se razvoj afere u bh. pravosuđu. Nermin Alešević, biznismen iz Velike Kladuše, zatražio je imunitet od Tužilaštva BiH, za srijedu najavljeni protesti ispred VSTV-a koje bi trebao predvoditi ministar sigurnosti BiH. O svemu za Dan uživo govori Meddžida Kreso, bivša predsjednica Suda BiH.

Održan sastanak o pitanju poskupljena plina u FBiH. Je li poskupljenje jedino rješenje, hoćemo li u skorije vrijeme dobiti alternativu za snabdijevanje plinom – za Dan uživo govori Jasmin Salkić, direktor BH gasa.

Stranke koje su dominirale EU Parlamentom na ovim izborima ostvarile lošije rezultate. Izlaznost na izbore veća za 8 % u odnosu na one prije 5 godina. U srijedu i BiH tema sjednice Komiteta za vanjske poslove Evropskog parlamenta – o ovim temama govorimo sa Elvirom Bucalom, novinarom, naša ekipa uživo je u Briselu, a donosimo i analizu iz Amsterdama, Pavle Pavlović naš je gost.

U subotu rezultatom 2:0 protiv ekipe Bosne, Velež osigurao prvo mjesto na tabeli i plasman u Premijer ligu BiH. Veliko slavlje u Mostaru dočekalo fudbalere, plasman Veleža naša je tema a naši gosti su Džemil Šoše, direktor FK Velež, i Dušan Bajević, bezvremenska legenda Veleža.

Dan uživo pratite tačno od 16h!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad