Igor Davidović i Draško Stanivuković u Novom danu

Vijesti 31. maj 201911:53 > 12:02
N1

U Novom danu sutra gledajte:

Možemo li ispuniti uslove iz mišljenja Evropske komisije – koliko vremena će nam trebati, gdje smo na putu ka Evropskoj uniji, za Novi dan govori Igor Davidović, bivši šef misije BiH pri Evropskoj uniji.

Ovo je borba za život – poručio je zastupnik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković na protestima ispred VSTV-a. O protestima, stanju u politici i društvu za Novi dan govori uživo iz Banjaluke.

U svom radu susreću se s brojnim izazovima. Jedan od njih je i osigurati sredstva za operativne troškove te članovi ekipe nerijetko finansiraju akcije iz vlastitih sredstava. Naredni vikend trebaju podršku za prikupljenja sredstava za njihovu zvijezdu – psa Šmekija, vrijednog spasioca koji, kako kažu, može zamijeniti 30 ljudi na terenu. Spasilac i PR Gorske službe spašavanja Sarajevo Edin Zametica, Šmekijev vodič Mario Demirović i Šmeki naši su gosti.

Jedan grad, tri lokacije, četiri eventa – audiovizelni muzički festival Garden of Dreams održava se u Sarajevu od 21. do 23. juna. Gdje tačno, koga publika sluša za Novi dan govori Benjamin Bajramović iz organizacije Festivala.

Naslovnice dnevne štampe komentarišemo sa Slađanom Tomićem, novinarom i reporterom TV1.

Novi dan gledate od 9 sati.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad