Počeo 3. Ćevap fest u Banjaluci

Vijesti 31. maj 201917:03 > 17:06
Anadolija

U Banjaluci je danas počeo treći "Ćevap fest", čiji je cilj promocija banjalučkog ćevapa, a trajaće do nedjelje do 15 časova.

Na ovogodišnjem “Ćevap festu”, koji se održava na platou kod Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske učestvuje devet roštiljnica, a organizatori Gradska uprava i Turistička organizacija Banjaluke osim domaćih gostiju očekuju posjetice iz Srbije i Slovenije. Velika porcija banjalučkog ćevapa tokom “Ćevap festa” košta četiri KM, a mala dvije KM, a organizatoru su pripremili bogat kulturno-zabavni program.

Promoter i zaštitno lice “Ćevap festa” Nebojša Kuštrinović otvorio je “Ćevap fest” naglasivši da je osnovni cilj da se banjalučkom ćevapu ne desi ono što se dešava nekim drugim nacionalnim proizvodima, odnosno da se ćevap zaštiti kao gastro proizvod sa geografskim porijeklom.

“Prva i druga manifestacija ‘Ćevap fest’ su pokazale i dokazale da je u pitanju sjajna ideja”, rekao je Kuštrinović.

Anadolija
Anadolija
Anadolija
Anadolija
Anadolija
Anadolija
Anadolija
Anadolija
Anadolija

Prema njegovim riječima u pitanju je najveći gastro fest u Bosni i Hercegovini, a prethodne dvije manifestacije imali su više desetina hiljada posjetilaca.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad