Gužve na granicama na zapadnom i sjevernom izlazu iz BiH (FOTO)

Vijesti 02. jun 201914:02 > 14:07
BIHAMK

Duga zadržavanja bilježimo na izlazu iz BiH na graničnim prelazima Bosanska Gradiška, Bosanski Brod, Donja Gradina, Orašje, Velika Kladuša, Izačić. Na ostalim graničnim prelazima ovoga zadržavanja nisu duža od 30 minuta, navode iz BiHAMK-a.

Zbog radova u tunelu Vranduk II, na magistralnom putu M-17 Zenica-Nemila, saobraća se jednom trakom-naizmjenično. Tokom dana, zbog pojačane frekvencije vozila na ovoj dionici, dolazi do formiranja dužih kolona u oba smjera.

BIHAMK

I na ostalim dionicama gdje se izvode sanacioni radovi obavezno je poštivanje postavljene signalizacije. Izdvajamo putne pravce: Olovo-Kladanj-Vlasenica, Srebrenik-Orašje, Semizovac-Vogošća, Stolac-Neum, Mostar-Čitluk, Tarčin-Konjic, Cazin-Srbljani-Bosanska Krupa, Ustiprača-Goražde-Ustikolina, kao i radove u Jajcu i Mostaru.

BIHAMK

Iz sigurnosnih razloga obustavljen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na saobraćajnicama prema i od mosta graničnog prelaza Brčko-Gunja.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad