Damir Arnaut, Senad Pećanin i Ulrike Hartmann u Danu uživo

Vijesti 03. jun 201914:16 > 14:21
N1

U Danu uživo, danas u 16 sati, ne propustite:

Je li zakonita isplata naknada za odvojeni život i stanovanje zastupnicima i delegatima, u situaciji kada pola godine i ne dolaze na posao? Pitao je to SBB-ov Damir Arnaut ministra Dragana Mektića. Arnaut je naš gost, a komentirat će i pravosudnu aferu i zastoj u pregovorima o formiranju vlasti.

Kako pravosuđe u BiH dovesti u ravan sa evropskim standardima? Je li to moguće? Za Dan uživo govori advokat Senad Pećanin.

Uoči Ramazanskog bajrama, uživo smo s onima koji su po svoju bajramsku trpezu došli kod tetke Zilhe.

Asmir Begović, golman Bornemauta boravi u BiH, gdje će narednih dana raditi sa mladim golmanskim talentima. Sa njim je razgovarao i naš Haris Mrkonja.

Treći austrijski bal održat će se 8. juna u prelijepom ambijentu Vijećnice uz bogat zabavni program. Sve detalje saznat ćemo danas, gošća Dana uživo je austrijska ambasadorica u našoj zemlji dr. Ulrike Hartmann. Razgovarat ćemo i o Austriji, te odnosima dvaju zemalja.

S vama danas Boris Brezo.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad