Zehra Alispahić, Nusret ef. Avdibegović i Branislav Borenović u Novom danu

Vijesti 03. jun 201915:57 > 16:00
N1

U Novom danu možete pogledati:

Muslimani širom svijeta obilježavaju Ramazanski bajram. Mi smo uživo u Sarajevu, Banjoj Luci – s nama u studiju Zehra Alispahić, docentica na Fakultetu islamskih nauka u Sarajevu, u Banja Luci za N1 govori banjalučki muftija, Nusret ef. Avdibegović.

O posljednjim dešavanjima u VSTV-u, perspektivi BiH ka Evropskoj Uniji, zastojima u formiranju vlasti i rada institucija BiH – za Novi dan govori predsjednik PDP-a, Branislav Borenović.

Naslovnice dnevne štampe komentarišemo sa Jasminom Hasanovićem, asistentom na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu.

Mladi glumac Filip Radovanović pokrenuo je projekat “Pozorišni četvrtak u Istočnom Sarajevu”. Od 11. aprila svakog drugog četvrtka publika ima priliku gledati glumačke predstave u Kulutrnom centru Istočno Novo Sarajevo. Filip ovog jutra s nama u studiju.

S nama u studiju i interpretator ilahija i kasida Mustafa Isaković. Mustafa je u maju promovirao spot za pjesmu “Šam” posvećen nastradaloj djeci širom svijeta, a ovaj mladi Zeničanin predstavljao je našu zemlju na takmičenjima u interpretaciji ilahija i kasida širom svijeta.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad