Denis Zvizdić, Perry Baltimore i Nermin Alešević ekskluzivno u Danu uživo na N1

Vijesti 06. jun 201910:54 > 10:56
N1

Danas u emisiji "Dan uživo", pratimo dnevne događaje i aktualnosti. Imate dovoljno razloga da budete s nama od 16 sati, a evo i zašto:

– O zastoju u pregovorima o formiranju vlasti, aktualnoj političkoj situaciji, radu Vijeća ministara , odnosima u regiji, EU i NATO putu te o drugim temama danas EKSKLUZIVNO govori predsjedvajući ministarskog Vijeća Denis Zvizdić. 

– Inspektor SIPA-e Marko Pandža na ispitivanju u Tužiteljstvu BiH , donosimo detalje, a u našem studiju čovjek zbog kojeg je i pokrenut predmet , Nermin Alešević, biznismen iz Velike Kladuše. Danas po prvi put EKSKLUZIVNO otkriva sve pojedinosti i svoje viđenje cijele situacije.
– Uoči podnošenja ostavke britanske premijerke Therese May, uživo smo u Londonu, s nama profesor međunarodnih odnosa Neven Anđelić. Analiziramo i posjet Donalda Trumpa Velikoj Britaniji.
– Što se to događa s vremenom, pitaju se mnogi? Danas lijep i sunčan dan, sutra temperature preko 30 stupnjeva, nakon jučerašnjeg nevremena i potopa u glavnom bh. gradu. Što slijedi? Zna meteorolog Bakir Krajinović.

– Sarajevo bez mina 2020., naziv je projekta koji u u potpunosti financiraju SAD , a čiji je cilj zapravo deminirati površinu od preko 8 milijuna četvornih metara u nekoliko sarajevskih općina. Hoće li i kada šira regija Sarajeva bit i uistinu proglašena slobodnom od mina? Gosti Perry Baltimore, direktor organizacije Marshall Legacy Institute iz SAD, te veleposlanik Tomaž Lovrenčič, direktor ITF Enhancing Human Security

– Bh. glazbeni autor Dede Putra, poznat po provokativnoj tematici u svojim pjesmama i spotovima, objavio je pjesmu o posljednjoj aferi koja potresa VSTV pod nazivom “Potkuj me care”. Njegovo ime je Kemal Delalić, i s nama je danas uživo iz Njemačke.
Zvonko Komšić je s Vama do 18:30. Budite uz N1!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad