Milan Dunović, Ćamil Duraković i Emir Adžović u Novom danu

Vijesti 06. jun 201914:55 > 14:59
N1

U Novom danu sutra gledajte:

Gost Novog dana je Milan Dunović, potpredsjednik Federacije BiH i član Predsjedništva Demokratske fronte. Aktuelna politička situacija, formiranje vlasti, migrantska kriza u BiH naše su teme.

Za nešto više od mjesec dana biće obilježena 24. godišnjica genocida u Srebrenici. Pripreme za obilježavanje već su počele. O pripremama, životu u Srebrenici, govori bivši načelnik ove opštine Ćamil Duraković.

UNDP u Bosni i Hercegovini uz podršku Vlade Švedske sedmicu tokom koje će biti promovisani Ciljevi održivog razvoja, sa posebnim naglaskom na ulogu privatnih kompanija u stvaranju bolje budućnosti. Ovo je naša tema, u Novi dan dolazi nam Emir Adžović iz UNDP-a BiH.

Pregled najvažnijih događaja i tema u sedmici na izmaku donosi kolega Mehmed Smajić sa Deutsche Wellea.

Sarajevo je domaćin 7. Međunarodnog badminton turnira “Telemach SaBad Open 2019“, koji se igra kao finalni turnir regionalne rekreativne ADA badminton Lige. I ovo je naša tema.

Govorimo i o predstojećim utakmicama reprezentacije BiH, komentarišemo aktuelne događaje kroz pisanje dnevne štampe. Naš gost biće sportski novinar Muhamed Bikić.

Budite uz Novi dan, zajedno smo od 7 do 10 sati.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad