Ivancov, Grubeša i Katica gosti Dana uživo

Vijesti 10. jun 201910:34 > 10:36
N1

Novi radni tjedan, novi "Dan uživo", nove teme i gosti. Evo što Vas očekuje danas od 16 sati:

– Zašto je Veleposlanstvo Ruske Federacije u BiH reagiralo na priopćenje OHR-a o radu pravosuđa, te zašto poručuju da je miješanje u rad pravosudnih organa u BiH neprihvatljivo, pitamo ruskog veleposlanika u BiH Petra Ivancova. Razgovramo i o drugim aktualnim temama.

– A o radu pravosuđa te zašto kaže da dosadašnje reforme nisu dale očekivane rezultate, govorit će ministar pravde Bosne i hercegovine Josip Grubeša. Danas je naš gost.

– Iza nas događaji koji su punili stupce crne kronike, prometne nesreće, ubosjtva, samoubojstvo, što se događa, kako gleda na tvrdnje da je stanje u MUP-u jako loše, odgovara ministar MUP-a KS Admir Katica.

– Građani gradskog područja Sjever Mostar održali prosvjed zbog, kako navode, odlaganja opasnog otpada na prostor deponije Uborak. Tko je kriv za odlaganje, te koji su nardni potezi ? Husein Oručević, aktivista i politolog s nama uživo iz Mostara.

– Svi su nas otpisali, ali ništa nije izgubljeno, iz Torina uoči meča s Italijom poručuje bh. izbornik Robert Prosinečki. Uživo provjeravamo kakva je atmosfera u našem taboru, Bakir Tiro javlja se uživo .

– Prva potpuno u Bosni i Hercegovini proizvedena jahta dužine 12 metara, predstavljena je nedavno na Međunarodnom sajmu nautike koji je održan u njemačkom gradu Hamburgu. Direktor firme Derubis Yachts, i vođa tog projekta u BiH Denis Kraljević te njegova supruga Lejla u našem su studiju te otkrivaju sve detalje.

Uživo pratimo i obraćanje Šefika Džaferovića, donosimo i aktualne servisne, biznis i svjetske aktualnosti.

Zvonko Komšić vaš je domaćin do 18:30. Budite uz N1!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad