Faruk Hadžibegić gost Večernjeg studija

Vijesti 10. jun 201917:34 > 17:36
AFP

Više od 600 profesionalnih utakmica ima u nogama. Jedan je od najuspješnijih jugoslovenskih fudbalera svih vremena. Legenda je Sarajeva, Betisa, Sošoa, reprezentacije Jugoslavije, ali i Bosne i Hercegovine. Mnogi su mišljenja da je 30. juna 1990. godine pogodio gornji desni ugao gola Argentine - rata na ovim prostorima nikada ne bi ni bilo. Faruk Hadžibegić gost je Večernjeg studija.

Fudbalski stručnjak sa više od 20 godina profesionalne igračke karijere, i trenerskim iskustvom od 1995. godine – Faruk Hadžibegić jedan je od najrenomiranijih bh. fudbalskih imena.

Miljenik je navijača FK Sarajevo, ali i svih onih koji su pratili fudbal u bivšoj državi, kada su pod palicom Ivice Osima na terenu bili Dragan Stojković Piksi, Safer Sušić, Dejan Savčević, Zlatko Vujović, Rober Prosinečki, Refik Šabanadžović i mnogi drugi.

O fudbalu nekada i sada, uspomenama, svijetlim, tužnim momentima. Reprezentaciji BiH i mnogim drugim temama za N1 govori Faruk Hadžibegić.

Ne propustite Večernji studio od 21:00 sat. Sa vama Emela Burdžović.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad