Izgorio automobil u centru Sarajeva

Vijesti 11. jun 201910:11 > 10:15
N1/Ilustracija

Na automobilu BMW parkiranom u centru Sarajeva izbio je požar, a tom prilikom povrijeđenih osoba nije bilo, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Dogodilo se to jučer u 00.45 sati obaviještena je dežurna služba Druge policijske uprave da je u ulici Tepebašina, općina Centar Sarajevo, došlo do požara na motornom vozilu marke BMW tip X1, registarskih oznaka J39-E-021, vlasništvo M.A. iz Sarajeva.

Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici su potvrdili navode iz prijave i ustanovili da je požar lokalizovan od strane ekipe PVB Kantona Sarajevo. Povrijeđenih osoba nije bilo, a na vozilu je nastupila materijalna šteta.

O ovom događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj na licu mjesta su izvršili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, uz angažman sudskog vještaka PPZ struke. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju ovog događaja, saopćeno je iz MUP-a.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad