Mirko Šarović i Vlatko Glavaš u Danu uživo

Vijesti 11. jun 201913:56 > 14:09
N1

U Danu uživo, danas u 16 sati, ne propustite:

Bez konsenzusa u Predsjedništvu BiH o migrantskoj krizi. Dodik bio protiv da Oružane snage budu rasporežene na granici sa Srbijom i Crnom Gorom, Džaferović tražio da se prihvatni centri formiraju u cijeloj Bosni i Hercegovini. Istodobno, Hrvatska gradi ogradu na graničnom prijelazu Maljevac. Uživo smo na granici.

Da li bi Mirko Šarović pristao na zamijeni Denisa Zvizdića na poziciji predsjedatelja Vijeća ministara BiH? Šta kaže Zakon? Može li presuditi podatak da je Šarović nekoliko mjeseci mlađi od Vjekoslava Bevande? Za Dan uživo govori ministar vanjske trgovine.

Odluci Vlade Kantona Sarajevo da subvencionira cijenu prirodnog gasa, optužbama da SDA ruši Vladu Kantona, govori zastupnik SDP-a, Igor Stojanović.

Velika su očekivanja od večerašnje utakmice Italija – BiH. Možemo li do evropskog prvenstva? Kakve su nam šanse a kakvi kapaciteti? Uživo smo u Torinu, Adis Hadžić, novinar Nove bh je sa nama a u studiju bivši reprezentativac, Vlatko Glavaš.

Aktualnu zbilju komentira Selma Boračić Mršo, novinarka Radija Slobodna Evropa

Sa Vama danas Boris Brezo.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad