Borenović, Mehmedović, Lovrinović i Džinović u Danu uživo

Vijesti 14. jun 201910:06 > 10:08
N1

"Dan uživo" i danas od 16 sati, evo što vas očekuje:

– Kako je protekla za danas najavljena sjednica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, gdje su zastupnici trebali raspravljati o migrantskoj krizi i radu pravosuđa, naša je središnja tema.

– Predsjednik PDP-a i zastupnik ove stranke u Zastupničkom domu Parlamenta BiH Branislav Borenović, govorit će o sjednici, očekivanjima od posjeta Palmera, formiranju vlasti, susretu s Miloradom Dodikom, NATO i EU integracijama.

– O ovim temama govorit će i zastupnik SDA Šemsudin Mehmedović, kojeg pitamo i hoće li se kandidrati za poziciju predsjednika stranke, te treba li SDA popustiti i prvo pristati na imenovanje mandatara, a tek onda na NATO put BiH.

– A zašto HDZ BiH pristaje na takav redoslijed, odgovorit će Nikola Lovrinović, zastupnik HDZ-a BiH u PS BiH, koji će govoriti i o drugim temama.

– Zamjenik pomoćnika američkog državnog tajnika Matthew Palmer danas stiže u posjet Bosni i Hercegovini. Što možemo očekivati od razgovora s bh. političarima, je li i što novo donijela njegova posjeta Srbiji i Kosovu analizira Aleksadar Popov, iz Centra za regionalizam.

– U posljednje vrijeme, dolaskom toplijeg vremena, zabilježen je porast ujeda krpelja, a bilježi se i prava najezda komaraca. Da li ovi insekti mogu biti prijenosnici opasnih bolesti, te kako se adekvatno zaštiti, tema je o kojoj govori doktorica Aida Pitić, epidemiolog.

– Jedan od najboljih pjevača narodne glazbe s naših prostora, “kralj meraka” kako ga od milja zovu obožavatelji, čovjek koji rijetko daje intervjue, popularni Haris Džinović danas je naš glazbrni gost. Govorimo i o glazbi, karijeri te nastupu na haloo Sarajevo Beer festu.

Pratimo i druge aktualne teme, donosimo vijesti iz zemlje, regije i svijeta, biznis i servisne informacije.

Zvonko Komšić je s vama do 18 sati i 30 minuta.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad