Esad Duraković, Damir Filipović i Emir Hujdur u Novom danu

Vijesti 14. jun 201915:39 > 15:41
N1

U Novom danu u petak ujutro možete pogledati:

Akademik Esad Duraković govori za Novi dan. Migrantska kriza, naoružavanje, rezervni sastavi, evropski i euroatlantski put BiH, odlasci iz BiH, negiranje države, formiranje vlasti, autonomija Univerziteta – naše su teme.

Organizacija Bosnian Advocacy Center se bavi lobiranjem i promovisanjem bh. interesa u stranim vladama, međunarodnim medijima i međunarodnim organizacijama. Sa kim se susreću u svom poslu, za šta se zalažu, koji je njihov doprinos i zašto je od krucijalne važnosti lobirati za Bosnu u Hercegovinu saznajte od predsjednika organizacije Ismaila Ćidića.

Ministar prostornog uređenja i zaštite okoliša KS Damir Filipović potpisao je sporazum sa UNDP-jem vrijedan 6 miliona KM. Utopljavat će se najprije javne, a potom i stambene zgrade, za čistiji zrak, niže mjesečne račune, ljepšu okolinu. Ministar Filipović je naš gost.

Međunarodni dječiji društveno-odgovorni projekat “Fudbal za prijateljstvo” promoviše prijateljstvo, jednakost, fer-plej, zdravlje, mir, predanost, duh pobjede, poštovanje tradicije i čast. U pobjedničkom timu ove godine su sportisti iz BiH, danas su naši gosti.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad