Dodikova čestitka Trumpu

Vijesti 15. jun 201911:47 > 11:49
N1

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je rođendan predsjedniku SAD Donaldu Trampu, poželjevši mu dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću, kao i mnogo uspjeha na odgovornoj dužnosti koju obavlja.

Dodik je poželio Trampu da na najbolji način vodi politiku koja će doprinijeti miru i stabilnosti u cijelom svijetu, što je za građane BiH od posebne važnosti.

Ovo je prilika da Vam zahvalim na Vašem jasnom stavu da Amerika pod Vašim rukovodstvom odbacuje ideologiju globalizma i podržava doktrine patriotizma u cijelom svijetu”, ističe se u rođendanskoj čestitki američkom predsjedniku koju je sinoć uputio predsjedavajući Predsjedništva BiH.

Izrazivši duboko poštovanje i uvažavanje, Dodik je uputio najljepše želje predsjedniku SAD povodom njegovog rođendana, saopšteno je iz kabineta  predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad