Miletić, Šepić, Čolić i Georgiev gosti Dana uživo

Vijesti 21. jun 201912:43 > 13:05
N1

Dan uživo ovog petka, prvog dana ljeta, od 16 sati između ostalog donosi:

– Povodom održavanja IV. međunarodne konferencije „Stop – negiranju genocida i holokausta”, u parlamentarnu proceduru upućen prijedlog dopuna Krivičnog zakona BiH koji predviđa sankiconisanje negiranja genocida. Predlagač, Zlatko Miletić, delegat u Domu naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine naš je gost.

– O odluci poslanika Nezavisnog bloka da se odreknu 20 posto od mjesečne plate, situaciji oko Visokog sudskog i tužilačkog savjeta, te ko danas čini Nezavisni blok, razgovaramo sa njegovim predsjednikom Senadom Šepićem.

– O grupi “Pravda za Davida”, krivičnim prijavama protiv članova ove grupe, policijskim pritiscima, te jučerašnjim dešavanjima na ulicama Banjaluke za Dan uživo N1 govori Ozren Perduv.

– Na Svjetski dan muzike družimo se sa najvećom muzičkom zvijezdom Balkana – Zdravkom Čolićem. Pričaćemo o tome šta za njega znači muzika muzika, gdje i kako odmara, ali i najaviti njegov večerašnji koncert pod Bijelim brijegom u Mostaru.

– Banjalučani će večeras uživati u muzici Vlade Georgieva. Popularni Barba će biti sa nama i nadamo se, otkriti kada će konačno objaviti novi album, ali i šta publika može očekivati na aktuelnoj turneji pod nazivom “Boemski”.

Sa vama od 16 do 18:30 sati Dalibor Mrdić.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVOna ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad