Obustavljen saobraćaj na M-4 Tuzla-Husino zbog saobraćajne nesreće

Vijesti 22. jun 201911:04 > 11:09
N1/Ilustracija

Zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila kod mjesta Husino obustavljen je saobraćaj na magistralnom putu M-4 Tuzla-Husino. U toku je obavljanje policijskog uviđaja.

Duga su zadržavanja na izlazu iz BiH na graničnim prelazima Doljani, Gabela Polje i Osoje. Pojačana je frekvencija vozila na ulazu u BiH na graničnim prelazima Bosanska Gradiška, Bosanski Brod i Donja Gradina. Na ostalim graničnim prelazima ovoga jutra nema dužih zadržavanja.

Iz sigurnosnih razloga obustavljen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na saobraćajnicama prema i od mosta graničnog prelaza Brčko-Gunja.

Na magistralnom putu M-17 Zenica-Nemila zbog sanacionih radova u tunelu Vranduk II saobraća se naizmjenično, jednom trakom. Tokom dana, zbog pojačanog prometa vozila na ovoj dionici, kao i povremenih obustava, formiraju se duge kolone u oba smjera. Putnička vozila mogu koristiti alternativni pravac R-445 Zenica-Tetovo-Nemila. Napominjemo da su i na ovom pravcu u toku radovi na asfaltiranju, tako da se na mjestima radova saobraća jednom trakom, uz povremene kraće obustave.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVOna ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad