Mladen Bosić, Goran Nezirović i Amina Kajtaz u Danu uživo

Vijesti 24. jun 201910:58 > 11:01
N1

Novi radni tjedan počeo je danas, a s njim stiže i novo izdanje emisije Dan uživo. Ovo su današnje teme i gosti:

– Hoće li BiH ostati bez predstavnika u Parlamentu Vijeća Europe? Upitno održavanje hitne sjednice Doma naroda Parlamenta BiH, delegati SNSD-a još razmišljaju o dolasku. Uoči sjednice s nama izaslanik SDS-a Mladen Bosić.

– Zašto je tražio da se na sjednici VSTV-a raspravlja o priopćenju Tužiteljstva BiH koje je najavilo da će “ispitati motive osoba koje putem medija šalju negativne poruke o radu pravosuđa”, zašto je i tražio ostavke svih članova Vijeća? O radu pravosuđa te drugim temama danas EKSKLUZIVNO govori sudac i član VSTV-a Goran Nezirović.

– Federalni zastupnici danas raspravljaju o migrantskoj krizi u USK; donosimo sve detalje sjednice.

– SDP za vikend održao Kongres, vlast se još uvijek formira, no čini se da nikada nismo bili u većoj krizi. Aktualne teme danas analizira i komentira psiholog i analitičar Ibrahim Prohić.

– Aktualnosti sa društvenih mreža komentira novinar agencije Patria Armin Aljović.

– Novi uspjeh bh. plivačice Amine Kajtaz, odlični rezultati na Otvorenom prvenstvu Hrvatske, postavila je dva nova državna rekorda, a već je odavno počela pripreme za nastup na Olimpijadi u Tokiju. Međutim, njeno napredovanje bi moglo biti usporeno iz razloga što se gotovo sama financira. Amina je danas s nama uživo iz Zagreba.

– Sarajevska pop rock grupa Regina nedavno je objavila spot za pjesmu “Ti si mi tu”, s kojom se predstavila na ovogodišnjem CMC festivalu. Danas su članovi Regine naši glazbeni gosti, te govore o pjesmi, spotu i nastupima.

Zvonko Komšić danas je s vama od 16 do 18:30 sati.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad