Crnogorci se u automobilu prevrnuli na krov, pomogli im pripadnici OSBiH

Vijesti 24. jun 201914:01 > 14:05
N1

Pripadnici 1. voda 1. čete Deminerskog bataljona Oružanih snaga BiH su ovoga jutra pritekli u pomoć crnogorskim državljanima koji su na Rogoju kod Trnova uslijed mokrog puta izgubili kontrolu nad vozilom i prevrnuli se na krov.

Brzom intervencijom pripadnika Oružanih snaga BiH tri crnogorska državljanina (dva muškarca i jedna žena) izvučena su iz vozila i ukazana im je prva pomoć. Nakon toga, pripadnici Oružanih snaga su obezbijedili mjesto nesreće, vozilo je vraćeno na točkove i izvučeno na put.

Pored toga, pripadnici Oružanih snaga BiH su obezbijedili i prevoz za crnogorske državljane do planinarskog odredišta u opštini Pale te pozvali službu za prevoz oštećenog vozila.

Inače, pripadnici 1. voda 1. čete Deminerskog bataljona OS BiH vrše operacije deminiranja na Rogoju na dvije lokacije, a ovim humanim gestom je još jednom pokazano da su pripadnici Oružanih snaga BiH u službi svih građana.

N1
N1
N1
N1
N1

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad