Damir Mašić, Armin Kržalić i Nebojša Kuštrinović gosti Dana uživo

Vijesti 26. jun 201913:00 > 13:04
N1

U Danu uživo, danas od 16 sati, ne propustite:

Još jedan pokušaj održavanja hitne sjednice državnog parlamenta o pravosuđu i migrantskoj krizi. Jesu li ponovno politički interesi ostali ispred građanskih?

Kome je u interesu i blokada rada Parlamenta Federacije? Zašto opozicija ne uspijeva prodrmati vladajuću koaliciju? Za Dan uživo govori Damir Mašić iz SDP-a.

Republika Srpska odustala od rezervnog sastava policije. No, javila se nova misterija. Šta će raditi žandarmerija? Saznajemo od struke. Sa nama Armin Kržalić, profesor na Fakultetu za kriminalistiku UNSA.

Prema srednjoročnim prognostičnim modelima, u Evropu stiže novi toplinski val. Temperature će u središnjoj, zapadnoj, istočnoj i jugoistočnoj Evropi sredinom i krajem septembra biti od 8 do 10 stupnjeva veće od prosjeka za sredinu i kraj septembra. Hoće li val protutnjati i našim krajevima, saznat ćemo od meteorologa Nebojše Kuštrinovića.

U komentaru aktualne zbilje novinar Davor Obrdalj.

Sa vama danas Boris Brezo.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad