Stanivuković: Ne vidim nijednog policajca da nas snima, jedan zahtjev ispunjen

Vijesti 28. jun 201917:15 > 17:17
N1

U Banjaluci, u parku Petar Kočić, održano je novo okupljanje zastupnika opozicije. Željeli su, kažu, provjeriti hoće li ih policajci legitimisati, ali i insistirati da se od ponedjeljka dozvoli okupljanje na Trgu Krajine.

Poslanici PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Jelena Trivić i Draško Stanivuković, danas su došli tačno u 12 sati u park Petar Kočić sa nekoliko desetina građana kako bi provjerili da li će ih legitimisati policija.

Kako u parku nije bilo policajaca, rekli su da je jedan od njihovih zahtjeva već ispunjen.

“Rekli smo ‘stop represiji i legitimisanju građana’. Kao što vidite nema policije i očekujemo da to tako bude i dalje”, kazala je Trivić.

Stanivuković je dodao kako smatra da je jedan od zahtjeva ispoštovan.

“Tražili smo da nema policije i nije je bilo. Ja ne vidim nijednog policajac da nas snima. Smatram da je zahtjev ispoštovan, ali ovaj zahtjev upućujem MUP-u da nas niko ne snima, ne kazni i da nikog ne bude danas u 19:30 kod klupa hrama Hrista Spasitelja”, poručio je Stanivuković.

Više detalja u videu.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad