Rekordna posjeta za vikend na Jahorini

Vijesti 01. jul 201912:15 > 12:19
Fena

Olimpijski centar Jahorina zvanično je otvorio ljetnu sezonu proteklog vikenda kada je na toj planini ostvareno 2.000 ljetnih vožnji.

Prvi dan ljetne sezone obilježen je besplatnim korištenjem svih ljetnih sadržaja. Obogaćena ponuda i dobro pripremljena planina za ljeto čini Jahorinu omiljenom destinacijom za bijeg od gradske gužve i visokih temperatura.

Tokom ljetne sezone posjetiocima će biti na raspolaganju šestojed Poljice za panoramsko razgledanje, ljetnje sankanje, x race, teretana na otvrenom, sportski tereni, označene planinske staze za šetanje kao i renta bicikala i to svaki da u terminu od 10.00 do 17.00 sati, saopćeno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

Jedna od novina je Jahorina suvenir shop koji je smješten na plato Poljice i nudi posjetiocima veliki izbor jahorinskih suvenira.

Paralelno sa realizacijom ljetne sezone Olimpijski centar Jahorina radi na mnogobrojnim projektima od kojih je najzanimljiviji bob na šinama. Trasa dužine 2,5 km koja će kretati od jezera na vrhu planine a završavati na platou Poljice učinit će taj sadržaj najatraktivnijim ljetnim sadržajem.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad