Opozicionari najavili novo okupljanje u Banjaluci: Ova borba će biti neprestana

Vijesti 02. jul 201912:30 > 12:33
N1

Poslanici opozicionih partija u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović najavili su danas novo okupljanje u banjalučkom parku "Mladen Stojanović". Poručili su da će njihova borba biti duga i neprestana.

“Stvarno se ova oligarhija mora skinuti sa vlasti i teror nad građanima”, kazao je Nebojša Vukanović koji je najavio okupljanje građana u četvrtak u banjalučkom parku u 19:30 sati.

Stanivuković je kazao da se borba nastavlja i da stati neće.

“Binu ćemo da pomjerimo 100 metara bliže Vladi. Želimo zajedno da s ljudima koračamo bliže Vladi i Trgu Krajine. Srmatoa je da nam je i ovaj put zabranjen Trg Krajine. Opet smo 2.000 godina u zaostatku za Rimljanima, Grcima i drugim civilizacijama”, poručio je Stanivuković.

Kako je kazao, odbijenicu da ne mogu biti na Trgu Krajine vlasti su opravdale riječima da je turistička sezona.

“Hvala vam prvi čovječe grada, prvi ljudi RS, ministre unutrašnjih poslova, što su vam vam turisti važniji ovd naših ljudskih prava, od narodnih poslanika, građana koji žele da se bore za prava. Želimo da se naša borba čujem, prava koja uzvikujemo da se čuju. I dalje ćemo tražiti Trg. Zahtijevat ćemo i dalje šetnju i Trg. Taj dan ćemo pokrenuti peticiju”, najavio je Stanivuković.

Kako je kazao njihovoj borbi će se pridružiti još narodnih poslanika.

“Mi smo narodni poslanici i zaslužujemo djelić vremena na javnom servisu. Pozivam glavnog urednika RTRS-a da dođe i lično vidi koliko ima ljudi, a ne da prenose bezvezne portale”, kazala je Jelena Trivić.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad