Sarajevska policija uhapsila muškarca zbog krađe mesa iz ćevabdžinice

Vijesti 03. jul 201910:11 > 10:22
N1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo uhapsili su muškarca rođenog u Foči zbog provale u ćevabdžinicu i krađe hrane, potvrđeno je iz MUP-a.

Kako piše u saopćenju MUP-a, jučer u 6,15 sati, policijski službenici Sedme policijske uprave uhapsili su osobu inicijala E.J., rođen 1983.godine u Foči, nastanjen u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

Isti je izvršio krivično djelo teške krađe u ćevabdžinicu Murat i tom prilikom otuđio razne prehrambene artikle koji su kod njega pronađeni i oduzeti. O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

Uhapšeni je predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Nakon završene kriminalističke obrade, spomenutog dana u 15,35 sati, E.J, je uz službeni izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predat u nadležnost Kantonalnom tužilaštvu Kantona Sarajevo.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad