Trebinje: U kritičnom stanju muškarac koji je ubio suprugu

Vijesti 03. jul 201913:42 > 13:46
N1/Lejla Mujagić

Muškarac čiji su inicijali S.R. koji je pucao u svoju suprugu nalazi se, prema posljednjim informacijama, u kritičnom stanju u Kliničkom centru u Podgorici, rekao je portparol Okružnog tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović.

Portparol Okružnog tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović. Vukanović je naveo da je današnjom obdukcijom tijela stradale žene LJ.R. iz Trebinja konstatovano da se na glavi nalazi jedna prostrelna rana od koje je nastupila trenutna smrt.

On je rekao da je na osnovu uviđaja i snimaka sa nadzornih kamera utvrđeno da je S.R. juče oko 15.30 sati došao u službene prostorije Zavoda za zdravstveno osiguranje i iz pištolja ubio svoju suprugu, a nakon toga pucao sebi u glavu.

Prema njegovim riječima, juče oko 19.10 sati Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da se u službenoj prostoriji Zavoda za zdravstveno osiguranje Republike Srpske nalaze tijela dvije osobe, muško i žensko.

“Odmah po saznanju policijski službenici, dežurni tužilac i služba hitne medicinske pomoći izašli su na mjesto događaja, gdje je konstatovano da jedna osoba daje znake života i prebačeno je u prostorije Hitne pomoći u Domu zdravlja Trebinje, a nakon toga u Klinički centar u Podgorici”, naveo je Vukanović.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad