Saradnja, dobro raspoloženje i jačanje timskog duha N1 televizije

Vijesti 08. jul 201918:11 > 19:29
N1

Za efikasno obavljene zadatke neophodni su odlična saradnja, komunikacija i dobro raspoloženje, a to uvijek podrazumjeva i jačanje timskog duha.

Da je moguće spojiti poslovno i privatno druženje te jačati motivaciju ka ostvarivanju zajedničkog cilja, saznali smo na organizovanom tim bildingu ekipe N1 televizije, proteklog vikenda u Tarčin Forest Resortu, udaljenom blizu 40 km od Sarajeva.

Novinari N1 televizije uživali su u prirodi, zdravoj rekreaciji, ali i različitim sadržajima koje je pripremio team resorta, spreman da odgovori na sve želje i potrebe.

Tarčin Forest Resort svoju ključnu prednost gradi upravo na promociji zdravog životnog stila. U restoranu hotela, osim u ukusnoj hrani i piću, tim N1 televizije uživao je i u predivnom pogledu na olimpijsku Bjelašnicu.

N1

Kroz zdravu grupnu rekreaciju na planinskom zraku, N1 ekipa bila je spremna na sve timske podvige.

Uz manji nagovor kolega, uprkos strahu, pojedini su se po prvi put oprobali u jednoj novoj avanturi, vožnji kvadova, a svi strahovi su nestali zahvaljujući X teamu i njihovim iskusnim instruktorima i vozačima. Okruženi planinama i planinskim rijekama, tim N1 televizije, uživao je u dvočasovnoj vožnji i obilasku prirode, osjetivši moć nadmorske visine.

N1

Motivacije i energije nije nedostajalo ni za igranje odbojke na pijesku. Podijeljeni u ekipe, a opet zajedno u timu, kroz zabavu, smijeh, ali i padove, timski duh je ipak preovladao.

N1

A bilo je sadržaja i za one koje više pobjeći od ljetnih vrućina i uživati u mirnijoj atmosferi. Rashladili su se u bazenu resorta Tračin te uživali u spa centru. Drugi, pak, pomalo umorni od odbojke ili quada, rashlađivali su se pod krošnjama borova u baru, a mlade snage N1 televizije uživale su na dječijem igralištu.

Na kraju dana se i zasviralo. Kroz pjesmu i dobro raspoloženje, na primjeru uposlenika N1 televizije, pokazalo se koliko može biti zabavan, kreativan i kvalitetan način jačanja veza u poslovnom timu.

N1

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad