Vremenska prognoza za subotu u BiH

Vijesti 12. jul 201919:57 > 20:01
N1

U subotu se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, bez padavina. Tokom dana, nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopćeno je Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Padavine se najprije očekuju u zapadnim i sjeverozapadnim područjima, a poslijepodne i u ostalim djelovima. Vjetar slab do umjerene jačine. U Bosni vjetar sjevernog smjera.

U Hercegovini prije podne jugo koje će poslije podne promijenuti smjer na sjever. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 19, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 24, na jugu do 27 stupnjeva.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura oko 11, a najviša dnevna oko 21 stupanj, saopćeno je Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad