Dodik pisao Đokoviću: Još jednom ste nas učinili srećnim i ponosnim

Vijesti 14. jul 201921:01 > 21:05
N1

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je prvom teniseru svijeta Novaku Đokoviću briljantno osvajanje pete titule na Wimbledonu i poželio mu puno sreće i uspjeha na budućim turnirima.

“Velikom pobjedom i ove godine u Wimbledonu, na najvećem teniskom turniru na svijetu, gdje ste po ko zna koji put pokazali svoje raskošno majstorstvo i superiornost, još jednom ste potvrdili da s pravom nosite titulu najboljeg svjetskog tenisera, a nas još jednom učinili srećnim i ponosnim”, naveo je Dodik u čestitki.

On je dodao da i ovaj briljantno osvojeni turnir još više drži u ubjeđenju da će Đoković mnogo godina gospodariti svjetskim tenisom.

“Neizmjerno smo Vam zahvalni za sve trenutke radosti i sreće koju nam Vašim sportskim uspjesima priređujete već godinama”, istaknuto je u čestitki Đokoviću.

Prvi teniser svijeta Novak Đoković osvojio je danas petu titulu na Wimbledonu, savladavši u finalu Švicarca Rogera Federera rezultatom 3:2.

Odbranom titule na Wimbledonu, Đoković je osvojio 16. grand slam turnir u karijeri.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad