Potraga za Mićom Kneževićem i dalje traje

Vijesti 15. jul 201910:20 > 10:23
N1

Potraga za Mićom Kneževićem (77) iz Drvara, koji je nestao prije 10 dana, i dalje traje, rekla je Srni zamjenik portparola Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona 10 Bernardina Duvnjak.

Ona je navela da za sada nema nikakvih novosti o pronalasku Kneževića koji je nestao iz livanjske bolnice 5. jula.

Duvnjak je rekla da je potraga nastavljena, te apelovala da stanovnici Kantona 10 jave najbližoj policijskoj stanici ako imaju bilo kakve informacije o nestalom.

Načelnik opštine Drvar Dušica Runić apelovala je da stanovnici Drvara učestvuju u potrazi za Kneževićem.

“Mole se svi da se uključe u potragu za nestalim Mićom Kneževićem, a ukoliko imaju neku informaciju u vezi sa njim neka pozovu broj 065 036 353. Obraćam se građanima Drvara da se organizuju grupe koje bi išle u Livno i pomogle policiji i Gorskoj službi spasavanja u potrazi”, navodi se u apelu Runić.

Drvarsko lovačko udruženje apelovalo je da stanovnici Drvara formiraju grupe koje bi organizovanim prevozom išle u Livno i pomogle policiji u potrazi za Kneževićem.

Mićo Knežević nestao je iz Livanjske bolnice 5. jula. On je tada na sebi imao svijetlozelenu košulju i tamnosive pantole.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad