Nermin Nikšić u Danu uživo

Vijesti 15. jul 201912:13 > 12:16
N1

Kakva je sudbina SDP-a u Tuzli nakon što je raspušten Kantonalni odbor, te hoće li doći do daljeg ukrupnjavanja ljevice u BiH, razgovaramo sa Nerminom Nikšićem, predsjednikom SDP-a.

Hoće li zbog planiranih projekata izgradnje hidroelektrana veliki broj građana naše zemlje izgubiti svoje domove, obradivu zemlju, vodu za piće i navodnjavanje i prirodu koju su čuvali generacijama, govori Nina Kreševljaković iz Koalicije za zaštitu rijeka BiH.

Koliko smo zaista inteligentni i gdje nam inteligencija isparava u sudaru sa primitivizmom, zbog čega izvozimo pamet i kako provjeriti vlastiti IQ, otkriće nam Dragana Čolaković iz bh. ogranka Mense.

Šta će biti sa mostarskim Aluminijem, hoće li se radnici vratiti na posao, te kolika je šteta nastala zbog gašenja pogona – iz Mostara izvještava reporter N1 Nikola Vučić.

U pregledu vaših najinteresantnijih reakcija i komentara na društvenim mrežama pridružiće nam se Faruk Zupčević, predsjednik Društva novinara BiH. Govorićemo i o sve češćim slučajevima uskraćivanja informacija medijskim radnicima od strane različitih struktura vlasti.

“Dan uživo” na početku ove sedmice sa Daliborom Mrdićem.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad