Vremenska prognoza za četvrtak: Padavine u drugom dijelu dana

Vijesti 17. jul 201914:48 > 14:55
N1

U četvrtak se u Bosni i Hercegovini veći dio dana sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. Nešto više oblaka očekuje se u sjeverozapadnim područjima, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Razvojem oblačnosti, u poslijepodnevnim i večernjim satima satima lokalni pljuskovi i grmljavina se očekuju u većem dijelu zemlje, osim na jugu. Vjetar slab do umjeren, na momente i pojačan promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16, na jugu zemlje do 20, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30, na jugu zemlje do 32 stupnja.

U Sarajevu malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Razvojem oblačnosti mjestimično se očekuje kiša i grmljavina. Jutranja temperatura oko 12, a najviša dnevna temperatura oko 27 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad