Jeste li ga vidjeli: Policija moli za pomoć u pronalasku Slađana Babića

Vijesti 18. jul 201911:04 > 11:08
MUP RS

Policijskim službenicima Policijske stanice Prijedor 2 jučer je prijavljeno da se Slađan Babić iz Prijedora, 12. jula 2019. godine, oko 12,00 sati, udaljio iz porodične kuće u nepoznatom pravcu te da se nije vratio na adresu stanovanja.

Prema izjavi člana porodice koji je prijavio nestanak, osoba je visine oko 190 cm, mršavije tjelesne građe, kratke prosijede kose. Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao pantalone bijele boje, gornji dio trenerke bijele boje, cipele crne boje te da se od kuće udaljio sportskim biciklom, nepoznate marke.

Policijska uprava Prijedor poziva građane da ukoliko uoče lice sa fotografije ili imaju korisna saznanja o osobi, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni servisni broj „122“.

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje na pronalasku nestale osobe, saopšteno je iz MUP-a RS.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad