Nebojša Vukanović, Senad Šepić, Muriz Spahić i Sanel Kajan u Danu uživo

Vijesti 22. jul 201912:49 > 12:52
N1

Ovog ponedjeljka u “Danu uživo” na N1:

Poslanik u NS RS Nebojša Vukanović o presudama po tužbi vladike Grigorija, raspravi sa Miloradom Dodikom tokom posebne sjednice skupštine, zavrtanju ruke od strane Perice Bundala, protestima u Banjaluci, te šta će ostati od opozicije u Republici Srpskoj;

Kako BiH i njeni građani trebaju reagovati na odluku Hrvatske da na granici sa našom zemljom gradi odlagalište nuklearnog otpada, te kakav stav se treba zauzeti povodom Pelješkog mosta govori predsjednik Nezavisnog bloka, Senad Šepić.

Četiri zemljotesa za samo sedam dana uznemirila su stanovnike BiH. Prvo kod Tomislavgrada, potom kod Stoca, pa onda za vikend u blizini Tuzle i Čajniča. Imamo li razloga za strah objašnjava profesor Muriz Spahić.

Dobitnik brojnih novinarskih nagrada i priznanja, Mostarac Sanel Kajan komentariše dešavanja u Hercegovini, najavljuje neke od lijepih događaja u tom dijelu zemlje, ali i daje svoj stav po pitanju onoga što smo kao najinteresantnije izdvojili danas na društvenim mrežama.

Najavljujemo i dva muzička festivala koji nas ovih dana očekuju. Prvi je “Live Stage” i dešava se narednog vikenda na platou dvorane Skenderija, uz učešće gotovo 30 izvođača iz regiona, a drugi je “Forest camp” i u prirodi nadomak Han Pijeska okupiće ljubitelje ekologije, rock and rolla i kampovanja.

U “Danu uživo” sa vama Dalibor Mrdić.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad