Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić gost Dana uživo

Vijesti 24. jul 201913:28 > 13:31
N1

Nakon što je u subotu preuzeo poziciju predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, gost Dana uživo je Željko Komšić.

O najavljenoj dinamici rada, nerješenim pitanjima sa susjedima, ali i onim internim odnosima, Dodikovom vetu na odluke u vezi Pelješkog mosta, jučerašnjem sastanku HDZ-a i SDA, mostarskom Aluminiju i aktualnoj političkoj situaciji uopće govori za N1.

Uduruženje Pomorsko društvo u BiH je osnovano s ciljem očuvanja suvereniteta i teritorijalnog integriteta zemlje, te svih njenih prava u Jadranskom moru i pomorstvu općenito. Sa nama danas predsjednik društva, Izet Bajrambašić.

Bosansko narodno pozorište u Zenici 69. sezonu privelo je kraju sa šest premijera, a za sljedeću jubilarnu godinu planirano je pet premijernih predstava. O rezultatima danas razgovaramo sa direktorom Hazimom Begagićem.

Bh. sportista, kick bokser Alija Tucak, nakon niza uspjeha nastavlja svoj put u ringu. Iza njega su pobjede u Švicarskoj, Njemačkoj, brojni dueli i pobjede, a šta ga sve čeka otkrit će nam danas u sportskim minutama Dana uživo.

Banjaluka i Kajak kanu klub Vrbas, spremni su za Svjetsko prvenstvo, za juniore i seniore do 23 godine, u kajaku i kanuu na divljim vodama “Banja Luka-Vrbas 2019” koje će biti održano od 25. do 28. jula. Naša ekipa izvještava sa posljednjih priprema.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Burdžović.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad