Paljanin pucao zbog oštećenja guma na autu pa mu postavili eksploziv u dvorište

Vijesti 26. jul 201912:41 > 12:52
N1

Policija će dostaviti Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv muškarca sa Pala čiji su inicijali R.G, osumnjičenog za izazivanje opšte opasnosti i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopšteno je da je policija došla do saznanja da je R.G. 24. jula u 3.10 časova upotrebom vatrenog oružja nanio tjelesne povrede osobi čiji su inicijali B.M, za koje se sumnja da je, neposredno prije toga, oštetilo gume na vozilu “pežo 207”, koje je bilo parkirano na privatnom posjedu napadača.

Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu biće dostavljen i izvještaj protiv Paljanina čiji su inicijali P.K, osumnjičenog da je počinio krivična djela izazivanje opšte opasnosti, oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, dodaje se u saopštenju.

U saopštenju se navodi da su pripadnici Policijske stanice Pale juče u 9.00 časova, postupili po prijavi lica čiji su inicijali R.G. da je aktivirana eksplozivna naprava na njegovom posjedu, koja je oštetila vozilo “škoda oktavija”.

Policija je identifikovali i uhapsila P.K, osumnjičenog da je počinio ovo krivično djelo.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad