Nada Dalipagić za N1: Iznad svega – Mostar

Vijesti 28. jul 201909:38 > 09:40
N1

Nada Dalipagić, jedan je od najuspješnijih advokata u Bosni i Hercegovini i jedna od najuspješnijih žena koje Mostar ima. Naša je gošća danas, govorili smo o Mostaru, hercegovačkom mentalitetu, karijeri i životu.

Za nju kažu da je jedan od simbola grada na Neretvi, a gostujući u specijalnom izdanju Novog dana emitovanom iz Mostara, naša gošća je rekla da joj dobiti takav kompliment predstavlja posebnu čast.

Jedan poseban duh je ono što je naljepše u Mostaru. To je taj jedan mentalitet da i u najtežim momentima napravite šalu i tako sebi vratite samopouzdanje. Ima kritičnost, ali jedina mogućnost je da se sam našalite na svoj račun, da je to nešto što je pozitivno i optimistično”, dodala je ona.

Rodni grad voli iznad svega. Kazala je da takve ljepote nema nigdje.

Mostar volim iznad svega, mnogo sam putovala i zaista nigdje nisam vidjela ovakvu ljepotu, nebo i svjetlo. Ovaj grad s toliko pjesnika i slikara. Bogom dani grad. Možda nisam dovoljno objektivna, ali kad volite, onda to izražavate jasno”, dodala je ona.

Nada Dalipagić u razgovoru s Ivanom Crnogorac govorila je i o karijeri, uspješnim ženama i drugim interesantnim temama. Uskoro donosimo video kompletnog razgovora.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad