Jelena Trivić, Alma Čolo, Amir Misirlić i Nikola Lero u Danu uživo

Vijesti 29. jul 201913:02 > 13:05
N1

Šta je poručeno sa današnjeg mirnog protesta u organizaciji “Climate Save Bosnia” održanog ispred ambasade Republike Hrvatske u Sarajevu, zbog namjere Hrvatske da na lokaciji Trgovska gora, blizu granice sa BiH, izgradi odlagalište radioaktivnog otpada.

Šta su zaključci Glavnog odbora SDA koji je zasjedao u subotu, kakve poruke su poslate političkim partnerima, a kakve članstvu. Šta se mijenja u unutrašnjoj strukturi SDA saznaćemo od naše gošće Alme Čolo.

Je li na pomolu raskol unutar PDP-a, guši li Milorad Dodik demokratiju u RS, kakva je sudbina protesta u Banjaluci – poslanik Partije demokratskog progresa u NS RS Jelena Trivić.

Bivši stažista u Evropskom parlamentu u Briselu, saradnik UNICEF-a u BiH, dobitnik Erasmus nagrade za širenje demokratskih vrijednosti u BiH i urednik magazina “Karike” Nikola Lero naš je gost u komentaru društvenih mreža.

U Sarajevu sinoć završen trodnevni muzički festival “Live Stage”. Koliko ovakvi sadržaji nedostaju našem gradu razgovaramo sa muzičkim kritičarem Amirom Misirlićem, uz osvrt na godinu dana bez Olivera Dragojevića.

I ovog ponedjeljka u Danu uživo sa vama Dalibor Mrdić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad