MUPRS traži da tužilaštvo ispita tačnost tvrdnji Suzane Radanović

Vijesti 31. jul 201911:02 > 11:07
N1

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske pozvalo je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka da ispita tačnost navoda i izjasni se povodom teških optužbi Suzane Radanović u kojima iznosi ime navodno odgovornog za smrt njenog sina Davida Dragičevića, a koje su prenijeli pojedini portali.

“Naime, OJT Banja Luka vodi istragu u vezi sa smrću Davida Dragičevića, a kako je imenovana lično prozvala pripadnika MUP-a Republike Srpske za ubistvo, tražimo da se OJT javno očituje. Ukoliko tužilaštvo ima dokaze neka postupa u skladu sa zakonom, jer svako za koga se utvrdi da je odgovoran za krivično djelo treba da odgovara pred pravosudnim organima u skladu sa zakonom”, navode iz MUP-a RS.

Suzana Radanović jučer je na društvenim mrežama objavila fotografiju i ime osobe koju je optužila da je krivac za smrt njenog sina Davida Dragičevića.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka ranije je saopćeno da postoji osnov sumnje da je banjalučki mladić David Dragičević ubijen, odnosno da je 18. marta, nakon fizičkog sukoba s dvije ili tri osobe, bježeći pao u rijeku Crkvenu ili su ga gurnuli, a da je smrt nastupila utapanjem.

Slučaj nije do kraja rasvijetljen.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad