Vjekoslav Bevanda, Ervin Bejdić, Vuk Vučetić i Adnan Pervan u Danu uživo

Vijesti 02. aug 201915:32 > 15:36
N1

U Danu uživo o političkim dešavanjima u BiH govori Vjekoslav Bevanda, ministar finansija BiH i visoki dužnosnik HDZ-a BiH. Bevanda za N1 otkriva svoja lična zapažanja rada Savjeta ministara u ovom periodu, kako bi volio da ovaj saziv Savjeta ministara prestane sa radom. Sa njim razgovaramo i o krizi neformiranja vlasti, odnosima sa susjedima i o posljednjim izjavama predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Uživo smo danas u Ključu, Boris Brezo prati migrantsku situaciju. Bićemo i u Zagrebu nakon sinoćnjeg zločina u kojem je muškarac ubio 6 osoba.

U Danu uživo danas je i paraolimpijac BiH Ervin Bejdić. Ervin je na posljednjem Svjetskom kupu u Osijeku u disciplini parashooting, iako je ušao u finale, diskvalifikovan jer ima pištolj star 15 godina. O nebrizi prema sportistima, slabom ulaganju, potrebi za Zakonom o sportu, razgovaramo sa njim u Danu uživo.

Sedmi je po redu festival Zanatskog piva “KIŠTRA 2019.” PR festivala Vuk Vučetić u Danu uživo govori o festivalu, a podijeliće i ulaznice onima koji žele da probaju zanatsko pivo i uživaju u subotu 03. avgusta u Istočnom Sarajevu.

Za kraj nam u goste stižu polaznici škole za golmane “GOLMAN”. Sa trenerima Maidom Zornićem i Adnanom Pervanom, razgovaramo o tome kako postati dobar golman.

Dan uživo počinje u 16 sati.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad