PPD demantovao Komšića

Vijesti 08. aug 201915:36 > 15:43
N1

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić je u razgovoru za N1 24. jula, govoreći o situaciji sa Aluminijem, spomenuo i PPD za koji je kazao da "djeluje iz Hrvatske, a napravljen je ruskim novcem".

Danas su se oglasili iz PPD-a kazavši da “PPD nije niti je ikada bio ruska tvrtka napravljena ruskim novcem niti se preko društva PPD otvaraju vrata Rusima da za malo para jeftino udu u Aluminij“.

PPD u reakciji navodi kako je u isključivom vlasništvu društva Energia Naturalis iz Vukovara, Gospodarska zona 13, OIB: 65900776536, čiji je isključivi vlasnik fizička osoba, gospodin Pavao Vujnovac, “zbog čega se tvrdnja g. Komšića kategorički odbacuje kao neozbiljna, zlonamjerna i izrečena s ciljem da se javnost dovede u zabludu i iskaže neistina, a osobito jer se radi o javno dostupnim i lako povjerljivim informacijama“.

PPD i Energia Naturalis naglašavaju kako ne žele niti pristaju da se njihovo poslovanje koje je u potpunosti transparentno i zakonito, dovodi u bilo kakvu sumnju ili negativan kontekst od strane političara ili političkih stranaka te ne pristaju biti predmetnom politiziranja i manipulacija u dnevno političke svrhe. Neosnovano imputiranje netočnih i negativnih konotacija društvu PPD, izravno utječe na njegovo poslovanje, a time i dobrobit njegovih zaposlenika i njihovih obitelji, zbog čega mora biti korigirano i zaustavljeno“.

Intervju možete pogledati na linku OVDJE.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad