Jovan Marjanović i Daniela Trbović gosti specijalne emisije povodom 25. SFF-a

Vijesti 16. aug 201916:58 > 16:59
N1

Večeras počinje 25. Sarajevo Film Festival, najvažnija i najveća filmska smotra u regiji povodom koje N1 televizija emituje i specijalni program sa Festivalskog trga.

Uživo smo na crvenom tepihu ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu kroz koji će prošetati zvijezde prve noći SFF-a, ali i brojne javne ličnosti iz zemlje, regije i svijeta.

Javit ćemo se i sa najvećeg otvorenog kina u Jugoističnoj Evropi – gdje se od 21:00 sat prikazuje film “Sin” bh. režiserke Ines Tanović, koji će otvoriti jubilarno izdanje SFF-a.
Naši reporteri prenijet će vam dio atmosfere iz jezgre Sarajeva – te će vas uputiti u noćne sadržaje u glavnom gradu za vrijeme trajanja SFF-a.
Pratit ćemo i piće dobrodošlice na Festivalskom trgu odakle ćemo vam prenijeti atmosferu, a za N1 će govoriti Mirsad Purivatra, direktor Sarajevo Film Festivala, kao i brojne poznate ličnosti iz svijeta filma, kulture, showbiza i politike.
U našem otvorenom studiju na Festivalskom trgu gosti su Jovan Marjanović, šef Industry odjela Sarajevo Film Festivala i Danijela Trbović, poznato TV lice HRT-a.
Ne propustite specijalnu emisiju na N1 povodom 25. Sarajevo Film Festivala na N1. Od 16. do 23. augusta od 21:00 sat.

Dobro veče će vam poželjeti Emela Burdžović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija zaAndroid|iPhone/iPad