Miro Lazović i Husnija Kamberović u Novom danu

Vijesti 23. aug 201911:27 > 11:31
N1

U Novom danu sutra gledajte:

Koliko saga oko ANP-a utiče na imidž BiH na euroatlantskom putu? Kakav je evropski put BiH? Kada ćemo i na koji način dobiti vlast? Da li je Socijaldemokratski pokret do sada ispunio očekivanja? Da li su nam susjedi zaista prijatelji? Kako općenito komentariše trenutnu političku situaciju u BiH. Gost Novog dana Miro Lazović.

Koje su to teme o kojima razgovaramo, a o kojim bi trebali da razgovaramo? Poštujemo li historiju, vraćamo li se bez razloga u prošlost, da li bi trebali da češće gledamo u budućnost? Ko nas može pomjeriti iz zone komfora. Naš sagovornik danas Husnija Kamberović, historičar.

25. Sarajevo Film Festival je iza nas, mnogo je stvari koje se mijenjaju tokom Festivala, ali postoji i jedna konstanta, a to je nagrada koju svjetske, regionalne i domaće zvijezde nose kući sa Sarajevo Film Festivala. U Novom danu pogledajte kako se izrađuje nagrada “Srce Sarajeva”.

Danas u 13 sati u Mostaru veliko finale Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva. Na Starom mostu će nastupiti 14 skakača i 10 skakačica iz samog vrha svjetskog cliff divinga. Platforma je 27 metara iznad površine Neretve. Uživo smo u Mostaru.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad